online marketing diensten

Freelance SEO Specialist

Je hebt een mooie website of webshop opgericht, maar het bezoek blijft meer achter dan je had gehoopt. Herken je dit? Dat is natuurlijk hartstikke zonde! 98% van de online zoekopdrachten begint in een zoekmachine, zoals Google. Loop geen potentiële klanten mis en zorg ervoor dat je online basis goed is.

Waarom is SEO zo belangrijk?

Goed in Google, Bing of een andere zoekmachine gevonden worden heeft meer voeten in aarde dan wat teksten schrijven of producten aan je webshop toevoegen. Goed vindbaar zijn begint bij een gedegen zoekwoordonderzoek, optimaliseren van teksten, indexeren, zorgen dat de structuur van je website en van je pagina goed is en nog veel meer.

Daarnaast moet de content van je website ook nog eens onderhouden worden. Online zoekgedrag veranderd voortdurend en al sta je op positie 1 van een zoekterm, er zijn altijd kapers op de kust die ook graag op die plek willen staan.

Goede SEO zorgt voor een stevige basis van je website en van je complete online marketingstrategie. Het is een duurzame investering wat zorgt voor rendement op de lange termijn.

Heb je zelf niet de technische marketing kennis in huis en wil je toch graag op de juiste zoektermen gevonden worden? Of heb je een marketingafdeling die wel wat ondersteuning en nieuwe input kan gebruiken? Dan ben je bij mij aan het juiste adres!

Wat doet een Freelance SEO Specialist?

En nog belangrijker, waar kan ik je mee helpen? Als Freelance SEO Specialist in Dordrecht kan ik bij jou langs komen op kantoor of volledig remote werken.

Doelen bepalen

Wat zijn jouw wensen en waar wil je zelf het liefste mee geholpen worden?

Lees meer

Een gedegen SEO-strategie begint bij het samenstellen van je doel. Samen brengen we in kaart wat je doelen voor de komende periode zijn en zorgen we ervoor dat deze gewaarborgd blijven.

Data analyse

Het continu analyseren van data is belangrijk. Zo weet je tijdig waar je op moet bijsturen.

Lees meer

Het analyseren van data kan op verschillende manieren. Een combinatie hiervan is zelfs nog beter. Denk daarbij aan een zelfgemaakt dashboard door middel van Lookerstudio en het gebruik van online marketingtools.

Advies & strategie

Waar liggen kansen en hoe snel kunnen we hierop inspelen?

Lees meer

Een gedegen SEO-strategie is eentje die wordt bijgestuurd. Waarbij er gebruik wordt gemaakt van nieuwe technieken, waarbij kansen tijdig worden opgespoord en door te luisteren naar jou, mijn klant. 

Zoekwoordonderzoek

Een van de belangrijkste taken van een Freelance SEO specialist: zoekwoordonderzoek.

Lees meer

Op welke zoektermen wordt je nu gevonden en klopt dat met de strategie die je voert? Waar liggen kansen en niches? 

Een uitgebreid zoekwoordonderzoek is een van de eerste taken waar ik mee start. Deze sluit natuurlijk volledig aan bij je bedrijf en je klanten.

Technische SEO

Hoe scoort je website op technisch vlak? Ook dat zijn elementen die invloed hebben op je resultaten.

Lees meer

Zoekmachineoptimalisatie gaat verder dan wat leuke teksten schrijven. Hoe scoort je website en waar kan er aan de technische kant – in samenwerking met jouw huidige IT – worden bijgestuurd.

Laten we van start gaan!

Ben je er klaar voor om een verschil te maken?