Casus Exclusieve manchetknopen

WooCommerce website bouwen

Zonder webshop geen verkopen. Voor het bouwen van de webshop voor Exclusievemanchetknopen.nl is gekozen voor WordPress in combinatie met WooCommerce. Benieuwd wat we verder hebben gedaan?

woocommerce website bouwen

De opdracht

Voor Exclusievemanchetknopen.nl moest allereerst een webshop worden gebouwd en gevuld worden met content. Dit zijn natuurlijk in de eerste instantie de producten, maar ook de categorieën en de blogs spelen een grote rol.

Het doel is een luxe aanvoelende webshop creëren, waarbij creatieve productteksten horen. Aangezien het een markt is met veel concurrentie, moet op diverse vlakken onderscheidend vermogen worden gecreëerd. Niet alleen door unieke content aan te leveren, maar ook de verpakking en snelle verzending speelt hierbij een rol.

De uitvoering

Het bouwen van de website

Exclusievemanchetknopen.nl is gebouwd in WordPress. De website is daarnaast voorzien van de juiste plugins en een SSL-certificaat om hem veilig en snel te laten draaien.

Instellen van Google programma's

Het instellen van Google Analytics (4), Google Search Console en andere Google programma’s is een must om vanaf dag 1 de juiste informatie mee te verzamelen.

Contentcreatie

Een website zonder content vindbaar maken gaat nagenoeg niet. De producten zijn aangemaakt en voorzien van content, de categorieën op een juiste en logische manier ingedeeld en maandelijks wordt de webshop voorzien van nieuwe blogs.

Analyseren van data

Aan de hand van Search Console en datastudio worden de posities van de pagina’s in de gaten gehouden. Vanuit hier wordt bepaald welke pagina bijsturing nodig heeft.

Ook een WooCommerce website laten bouwen?

Wil je ook beginnen met het online verkopen van producten? Laat een professionele WooCommerce website bouwen. Dat kan zo eenvoudig als geavanceerd zoals hoe jij dat wilt.

Begin met verkopen!

Zie jij een gat in de markt of wil je de huidige markt eens flink opschudden? Begin met verkopen via een van de meest toegankelijke platformen ooit: WordPress. 

Door WordPress te combineren met WooCommerce, kun je eenvoudig producten verkopen aan het grote publiek. Wij regelen de website, zodat jij je kunt focussen op je core-business.

Begin met verkopen

Benieuwd naar de mogelijkheden omtrent het laten bouwen van een eigen WooCommerce website?